Stem Op 18

Automatisk oprettelse af debitor ifm oprettelse af salgsordre hvor ordregiver ikke findes

Analyseres Tanja Buhl Aarhus Kommune 11 måneder siden

Automatisk oprettelse af debitor (CPR og CVR) ifm. men oprettelse af salgsordre hvor ordregiver ikke kendes. (Kun oprettelse af eksterne)

På nuværende tidspunkt oprettes en kreditor automatisk i forbindelse med oprettelses af udgifts bilag. Det vil sparre rigtig meget tid, hvis samme funktion var mulig i forbindelse med oprettelses salgsordre.

Den automatisk oprettelse ønskes både ved oprettelse i VA01 opret kundeordre, men også ved oprettelse af massefakturering.

Det ønskes at det skal ske automatisk når debitor er et CPR eller CVR. Ved kunder med EAN nummer har vi et ønske om at debitor auto oprettes som en Z1 offentlige kunder i kundegruppe, hvis der påføres EAN ved oprettelsen. Der efterspørges at feltet kunde EAN lok.nr. i VA01 forbliver blank, også efterfølgende, men at feltet skal udfyldes hvis debitor er oprettet med Z1. (Hvis det er muligt).


Automatisk oprettelse af debitor er et meget stort ønske, da det er en stopklods i manges arbejdsgang, det giver mange forstyrrelser og det er en stor tidsrøver.

Jeg er godt med på at der er mange flere detaljer som skal tænkes ind her.

Skriv en Kommentar
 
Vedhæft en fil