Stem Op 3

Arkivpligtig dokumenter i ledelsestilsyn gemmes (Frame ledelsestilsyn)

Modtaget Morten Faurskov Frederiksen Fredericia Kommune 10 måneder siden

Vi benytter i dag frame til ledelsestilsyn, hvor lederne udover markerer rød, gul og grøn, også vedhæfter dokumentation for ledelsestilsynet. Vi er blevet opmærksom på, at disse dokumenter ikke følger med i KMD's overførsel til rigsarkivet og de bevares derfor ikke som det ellers er lovpligtigt.

Vi har derfor en ekstra opgave i enkeltvis at hive dokumenter ud for at gemme dem i vores ESDH-system. Det er en meget tung og langvarig proces.

Vi har 2 udviklingsønsker til dette:

1. Enten ønsker vi en funktion, hvor vi en gang om året kan få en direkte og automatisk overførsel af dokumenterne til vores ESDH-system

eller 2: KMD indarbejder dokumenter som en del af deres aflevering til rigsarkivet og dokumenter bevares derfor som det lovpligtigt skal.

Kommentarer (1)

photo
1

Vi har en ekstra uddybende tekst til vores ønske ovenfor. Vi kan se at alt fra framen ikke videreføres til arkiv. Det vil sige at registrerringen og rapporteringen omkring ledernes markering af ledelsestilsyn heller ikke arkiveres eller gemmes til rigsarkivet. Dermed er det en endnu større udfordring, som gør at framen faktisk ikke kan benyttes til ledelsestilsyn. De er nemlig alle arkiveringspligtige.

Skriv en Kommentar
 
Vedhæft en fil